Selecteer een pagina

Customer Succes

Samen met jouw organisatie ga ik aan de slag om de beste klant successen te behalen. De ‘why’ is vaak helder, maar hoe doorleef jij dit om concrete doelen te behalen en focus te houden. Door mijn ervaring in ‘value chain’ denken en werken, leer ik je anders kijken naar jouw organisatie. Waar zit de groei in het bedrijf, sluiten de producten en de kanalen nog aan op de klantgroepen en zijn de business development processen en teams hierop ingericht? Een snelle en stevige analyse om concreet in jouw organisatie toe te passen voor meer blije klanten.

Communicatie

De inzet van communicatie is breed. Ik zie communicatie als onderdeel van Business development. Bedenk de beste boodschap, voor de juiste doelgroep in de vorm en timing die daar het beste bij past. In een allround communicatie rol werk ik samen aan de strategie, uitvoering van projecten en het maken van middelen. Samen juichen bij een mooi resultaat in branding, events, websites, socials of PR.

Creatieve sessies

Creativiteit om conversie te verhogen. Met elkaar brainstormen, associeren, met humor, steeds wildere ideeën bedenken, volledig out-of-the-box.
Maar dan weer terug naar de ‘why’, focus aanbrengen en structureren. Samen werken aan conceptontwikkeling van het idee naar het product. In sales campagnes, marketing acties of events. 

Voor algemene voorwaarden kunt u contact opnemen.

 

Met Bar in business?